کرونا

کرونا

????متن موقت

ک مثل کرونا

چند ماه پیش یادتونه که هی داشت بچه دزدی اتفاق میافتاد؟ الان چرا دیگه خبرهایی از بچه دزدی نمیشنویم؟ یا چرا سالهای قبل همچین چیزی نبود در این حد؟ چرا فقط در اون بازه زمانی بچه دزدی زیاد شده بود؟یا موقع زلزله. یهو همه ایران یکی پس از دیگری لرزید!! شاید قبولش برای مردم عادی کاملا سخت باشه، اما جهان بر پایه انرژی رفتار میکنه.
? قانون تمرکز-گسترش: به هر چیزی تمرکز کنین باعث گسترش اون در ابعاد کیهانی خواهید شد. برای جهان هیچ فرقی نمیکنه که روی موارد مثبت تمرکز کنیم یا منفی.هر چیزی رو روی اون زوم کنیم باعث گسترش و افزایش اون در زندگی و جهان می شه. یه مدت هم روی داعش تمرکز کرده بودیم و هی داشت اتفاقات زیادی میافتاد. یه مدتم روی زلزله زوم کرده بودیم …

? حالا قضیه کرونا هم به همین ترتیب هست. هر چقدر که بهش فکر کنیم و تمرکز کنیم باعث بسط و گسترش کرونا در کشور خواهیم بود. انرژی ذهنی افراد بسیار قدرتمند هست. زمانی که تعداد زیادی مردم روی یک مسئله خاص تمرکز کنن، سینرژی یا هم افزایی ارتعاشی ایجاد میشه و باعث اتفاق افتادن همون واقعه خواهد شد. ترس و نگرانی همشون ارتعاشات منفی و مخرب هست. به جای ترسیدن و به جای پخش استرس و نگرانی و خبرهای بد، حامل انرژی های مثبت و عشق باشیم. انرژی عشق و انسان دوستی قوی ترین انرژی جهان هست. وقتی به سمت هر چیزی ارتعاش بفرستی براش کارت دعوت فرستادی. پس چه بهتر که به جای بیماری،به سلامتی توجه کنیم و سلامتی را دعوت کنیم. فراموش نکنید افراد مثبت اندیش در خود چین هم سالم و راحت الان دارن به زندگیشون ادامه میدن پس اصلا جای نگرانی نیست. توی جمع هایی که دارن حرفش رو میزنن هم شرکت نکنید تا روی مدار بیماری قدم بر ندارید. ارسال خبرهای منفی و فیلم و عکس های ترسناک و ایجاد نگرانی ها رو متوقف کنیم. کرونا را نمیشه تکدیب کرد. بیاید با هم برای سلامتی همه ی اونایی که دچار این مریضی شدن دعا کنیم و آرزو کنیم کسی دچار این مریضی نشه. دعای دسته جمعی اثرش خیلی خیلی بیشتره. مطمئنم هر یه نفر که این متن را بخونه حداقل برای شفای بیماران دعا میکنه. شاید راحت از کنار این متن بگذری اما ارسال همین متن به دیگران، آغاز پخش کردن انرژی مثبت هست!

خواهش مي كنم چندين بار خودتون بخونيدو عمل كنيد.

 

نحوه صحیح شستن دست‌ها جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

از چیزی نترسید
فقط و فقط نکات بهداشتی و رعایت کنید …

دست و روبوسی و جای شلوغ رفتن ممنوع.
دست و روبوسی و جای شلوغ رفتن ممنوع
دست و روبوسی و جای شلوغ رفتن ممنوع
دست و روبوسی و جای شلوغ رفتن ممنوع

سالن ارایشگاه می رید مراقب باشید. تو باشگاه بغلو دست دادن ممنوع. زیارت می رید جای شلوغ خیلییییی مراقب باشید. بازار. مترو. استفاده قلیون. خام خاری یعنی غذایی که حرارت ندیده. استفاده از عابربانک. استفاده از تلفن عمومی. دست زدن به ضریح ؛ مهمونی رفتن.توالت عمومی؛ استفاده از وسایل بازی پارک و…

دست دادن. روبوسی ممنوع
دستاتونو مرتتتب بشورید.

 

✨ درباره بيمارى هاى خود با هر كسی صحبت نكنيد سطح انرژی برخی به گونه ایست که امواج منفی شان سنگین تر از مثبت های وجودشان است و ناخواسته در شرایطی که هستید حس بیماری را در وجود شما دو چندان القا می کنند.

✨ لذا هرچه بیشتر در مورد یک بیماری صحبت کنید؛ حتی اگر یک سرماخوردگی ساده باشد حالتان بدتر می شود!!

✨ یادتان باشد صحبت کردن در مورد ناخوشی ها مانند کود ریختن پای علف است!هر آنچه ” انجام دهید”، به هرچه” فکر کنید”، کائنات در همان راستا برایتان بیشترین امواج را جذب می کند.

✨✨ خودتان هوای خودتان را داشته باشید و این را همیشه به خاطر داشته باشید که شما برای حالِ خوب داشتن جز به خودتان به هیچکس نیازی ندارید…!

 

 

 

یکی بود،.یکی نبود
مابودیم و کرونا نبود
همه کنار هم به این طرف و آن طرف
میرفتیم.دست دوستان واطرافیان را
دردست می فشردیم و عزیزانمان را می
بوسیدیم .در ماشین که نشسته بودیم آواز
می خواندیم و بلندبلندمی خندیدیم.

کرونا که اومدتازه فهمیدیم چقدر انرژی
می داد دستان دوستانمان.
چقدر به دل می نشست دور همی های ساده و خودمانی
کرونا بااین ریزی اومده تا یادآور
چیزهای خیلی درشت خیلی کم رنگ شده
زندگی مان باشه.

کرونا یادمان داد روزهای بدتر هم می
تونه باشه که حتی تعطیلی طولانی هم
خوشحالمان نمی کنه.
ماشینهای خارجی و خانه های لوکس هم آراممون نمی کنه.

کرونا ،تو با عمر کوتاه خود خیلی چیزها
به ما یادآوری کردی ومهمتر اینکه به ما
یاددادی همه باید سالم باشیم تا با هم
بتونیم خوشبخت زندگی کنیم.
کرونا مطمئنیم که عمر تو کوتاهه و یک
روز بار سفر می بندی و می ری
اما امیدواریم ارزش سالم با هم بودن را
که تو به ما یادآوری کردی فراموشمان
نشود.

 

 

…………………………………………………………………………………………………..

 

چگونه سیستم ایمنی‌ بدن را تقویت کنیم؟

تقویت سیستم ایمنی، بهترین دفاع شما در برابر بیماری‌های عفونی است. سلامت ایمنی بدن شما بستگی به انتخاب‌های روزانه‌ی سبک زندگی‌تان دارد.

مصرف زیاد میوه و سبزی خام، سیستم ایمنی را تضعیف می‌کند. بنابراین نباید در مصرف آنها زیاده روی کنید، البته در شرایطی که هوا سرد است. ضمنا بهتر است میوه را به صورت کامل مصرف کنید.
غذاهای تخمیری مانند کفیر بیشتر مصرف کنید. مواد غذایی دارای باکتری‌های مفید برای روده به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند. بیشترین تراکم سلول‌های مربوط به سیستم ایمنی ما در روده‌ی باریک‌مان وجود دارد.

_غذاهای ضد ویروس

سیر
سیر، یک غذای ضد ویروس قدرتمند است که می‌توانید آن را خام مصرف کنید یا به سوپ‌تان اضافه نمایید

_زنجبیل
ترکیب زنجبیل و عسل نیز بسیار مفید است.

_روغن نارگیل
لاریک اسید و کاپریلیک اسید موجود در روغن نارگیل برای تقویت سیستم ایمنی در برابر ویروس‌ها بسیار موثرند.

_رزوراتول
غذاهایی که سرشار از رزوراتول هستند مانند بادام زمینی، انگور، بلوبری، کرن بری، توت فرنگی و حتی کاکائو و شکلات تلخ می‌توانند به سیستم ایمنی در مبارزه با عفونت‌های قارچی، استرس و پرتوهای فرابنفش کمک کنند.

_ویتامین c
فلفل قرمز، پرتقال، لیموترش و مکمل‌های ویتامین c به بدن در مبارزه با عوامل بیماریزا کمک می‌کنند.

_اهمیت خواب در تقویت سیستم ایمنی در برابر ویروس
خواب، تقویت کننده‌ی طبیعی سیستم ایمنی است.

_سیستم ایمنی بدن چگونه کار می‌کند؟
سیستم ایمنی بدن سه وظیفه‌ی اصلی دارد:

_ شناسایی پاتوژن‌ها یا میکروب‌های عامل بیماری و دفع آنها از بدن. پاتوژن‌ها شامل ویروس‌ها، انگل‌ها، باکتری‌ها و قارچ‌ها می‌شوند.

_ تشخیص و خنثی کردن مواد مضری که از بیرون وارد بدن می‌شوند.
_ مبارزه با تغییرات اساسی در بدن مانند سلول‌های سرطانی

سیستم ایمنی شما زمانی فعال می‌شود که تشخیص می‌دهد آنتی ژن‌ها یا سموم و سایر مواد خارجی به بدن وارد شده‌اند. سپس سیستم ایمنی طی یک واکنش، آنتی بادی‌ها را آزاد می‌کند. آنتی بادی‌ها همان سلول‌هایی هستند که کارشان مبارزه با مهاجمان است.
وقتی این آنتی بادی‌ها تولید می‌شوند، سیستم ایمنی آن را در فایلی در حافظه خود نگه می‌دارد و اگر دوباره دچار همین مشکل شوید، از آن آنتی بادی مخصوص آن استفاده خواهد کرد. به همین دلیل است که شما فقط یک بار در زندگی‌تان با آبله مرغان می‌جنگید.

خواب چگونه بر سیستم ایمنی‌تان اثر می‌گذارد؟
شما تحت هیچ شرایطی نمی‌توانید خوب نخوابید اما انتظار داشته باشید سیستم ایمنی‌تان خوب عمل کند. می‌توانید این طور فرض کنید که سیستم ایمنی شما مانند مربی فوتبال بدن‌تان و خواب، استراحت بین دو نیمه بازی است.

ضمنا شما نباید شب، اتاق خواب‌تان را زیاد گرم کنید یا مثلا لباس خیلی گرم بپوشید. لباس خواب شما باید سبُک و راحت و خنک باشد.
نیمه شب خیس از عرق از خواب پریدن و ایجاد وقفه در خواب، بدترین اتفاق ممکن برای خواب‌تان است.

یکی از راههایی که خواب به سیستم ایمنی کمک می‌کند، افزایش تولید سلول‌های جنگنده‌ی T است. سلول‌های T، گلبول‌های سفید خون هستند که نقش مهمی در واکنش سیستم ایمنی نسبت به ویروس‌ها دارند. فعال سازی این سلول‌های جنگنده، قدم مهمی در نحوه‌ی برخورد با مهاجمان و تخریب سلول‌های حاوی ویروس است.

کمبود خواب جلوی واکنش مناسب سلول‌های T را می‌گیرد و باعث می‌شود بدن به سختی بتواند با بیماری مبارزه کند.
منابع: thesleepdoctor ، msn macrovegan
مترجم:هدی بانکی

 

 

 

 

۱۰ درس خیلی ساده که از شیوع ویروس «کرونا» آموختیم

روزیاتو علی زمانی

_کرونا به ما یادآوری کرد که در کره خاکی، همه انسان ها به هم وابسته هستند و تحت تاثیر سبک زندگی یکدیگر قرار دارند.
عدم توجه به محیط زیست و سلامت فردی و اجتماعی، می تواند یک شهر، یک کشور، یک قاره و یک جهان را اسیر بیماری های مختلف کند.

_کرونا به ما آموخت که قدر متخصصان «علوم آزمایشگاهی» را بدانیم.
کارکنان علوم آزمایشگاهی روزانه با ۷۰ ماده کشنده در ارتباط هستند.
آنها در خط مقدم مبارزه با کرونا بودند اما چون همواره و همیشه، دیده نمی شوند، کم تر از آن ها سخنی به میان آمد.
چون ما فقط نظاره گر تلاش های کادر پرستاری و پزشکان تلاشگر هستیم.

_ کرونا ویروس سبب شد تا اهمیت آموزش آنلاین در سیستم آموزشی مدارس و دانشگاه های کشور، مورد واکاوی قرار بگیرد.
بسیاری از شرکت ها و موسسات به خصوص استارت آپ های ایرانی، از شمار قابل توجهی از کارمندان خود خواستند تا مسئولیت های روزانه خود را به جای اداره، در خانه انجام دهند. کرونا، صدها هزار ایرانی شاغل در شرکت ها و موسسات را در نیمه اول اسفند، خانه نشین کرد تا فعالیت آن ها همچنان از طریق خانه در اختیار میلیون ها مشتری قرار بگیرد.

_کرونا به ما آموخت که باید برای سلامتی، بیش از درمان هزینه کرد. باید قبل از این که اسیر بیماری شد، پیشگیری کرد.

_ کرونا به ما آموخت که رژیم ارجاع در نظام پزشکی کشور باید ترقی کند.

_ کرونا به ما آموخت که اطلاع رسانی داوطلبانه تخصصی پزشکی (سامانه ۴۰۳۰ وزارت بهداشت)، باید گسترش یافته و آگاهی عمومی در مورد همه مسائل مهم مربوط به سلامت، باید ارتقا یابد. فرصتی است که با «تابوهای» مختلف در جامعه، با افزایش اگاهی عمومی، مبارزه کنیم.

_ کرونا به ما یاد داد که همراهی ملی در مورد موضوعی که به سلامت ملی ارتباط دارد، فوق العاده مهم است.
خودداری از تردد های ضروری در سطح شهر و رعایت بهداشت فردی در کوی و برزن که در اسفند ۹۸ در ۳۱ استان کشور شاهد بودیم، باید به ماه ها وسال های آینده نیز تسری یابد.

_ کرونا به ما یاد داد که باید با واقعیتی به نام دورکاری، آشنا شد و آشتی کرد. می شود هزینه های سربار دفتر مرکزی را با دورکاری کارمندان، کاهش داد.
می توان ترافیک شهری، آلودگی محیط زیست و ترددهای غیر ضروری خانه –اداره را با دورکار کردن کسر قابل توجهی از کارمندان، کاهش داد.
کارمندی که می تواند دورکار باشد، باید برای همیشه دورکار بماند.
نقش آفرینی فعالیت های دورکاری و مبتنی بر فناوری اطلاعات، احتمالا پس از «حماسه کرونا» در ماه ها و سال های آینده، بیش از پیش در اقتصاد سنتی ایران و جهان، نمایان خواهد شد.

_ کرونا به ما یادآوری کرد که در ارتباط با اشیاء، افراد و حیوانات در بیرون خانه، رعایت اصول مسائل بهداشتی، تا چه اندازه به جان و سلامتی ما و دیگران، کمک می کند و این فرهنگ را باید همیشه در نظر داشت.

_ کرونا به ما یادآوری می کند که هم‌چنان صنعت سلامت و سرمایه گذاری روی این عرصه به خصوص صنعت دارو و مواد شوینده، به عنوان دو صنعت راهبردی در اقتصاد قرن بیست و یکم، اهمیت فراوانی دارد.

_سازمان پدافند غیرعامل کشور، باید به مستندسازی اتفاقاتی که در اثر کرونا بر اقتصاد و سیاست و امنیت ملی ایران وارد شد پرداخته و با ارتقاء پروتکل های خود، آسیب پذیری کشور را در برابر «کروناهای آینده»، کاهش دهد.
تهدیدات سایبری و بیولوژیک، می‌تواند تاثیری مرگبار تر از حملات نظامی محدود یا گسترده داشته باشد که باید مختصات آن را در قرن ۲۱ واکاوی کرد.

‏ ملت ایران در آستانه تمرینی مدنی است، اگر خوب از این مرحله بگذرد گام بزرگی به سوی قوام یافتگی جامعه مدنی برداشته است.

هماهنگی ناخواسته ای که اتکایش به حاکمیت ها را کم می کند، پدیده ای به نام خودساماندهی اجتماعی است، که اروپای شرقی به کمک آن توانست دوران گذار را کم هزینه تر طی کنند.

به امید سلامتی و سربلندی تک تک هموطنانمان❤️

 

آلوده‌ترین وسایلی که هر روز به آن‌ها دست می‌زنیم

۱. تلفن همراه
در یک تحقیق دانشمندان اعلام کردند که به صورت عادی چیزی در حدود ۱۷ هزار ژن باکتریایی بر روی تلفن هوشمند نوجوانان دبیرستانی یافت می‌شود.
توصیه می‌شود که با استفاده از دستمال‌های مرطوب و الکلی سطح این کامپیوتر‌های جیبی را تمیز کنیم

۲. پول نقد
مدت‌هاست که متخصصان پول‌های نقد و اسکناس‌ها را به عنوان یکی از اصلی‌ترین عوامل انتقال آنفولانزا در نظر می‌گیرند

۳. کیبورد‌ها

۴. دکمه‌های آسانسور

۵. عینک‌ها
عینک‌ها محل بسیار مناسبی برای رشد باکتری‌ها هستند و چون صورت ما در اکثر مواقع گرم و مرطوب‌اند، باکتری‌های دردسرساز برای چشم‌ها می‌توانند به راحتی بر روی این وسایل روزمره قرار بگیرند.
تنها کافیست که از آب گرم و یک قطره مایع ظرف‌شویی برای تمیزکردنش استفاده کنیم

۶. دسته‌های بازی

۷. کفش‌ها

۸. فرمان خودرو
چند وقت پیش دانشمندان اعلام کردند که در هر ۶ سانتی‌متر مربع از سطح فرمان خودروها، به صورت معمول بیش از ۷۰۰ نوع آلودگی مختلف و خطرناک وجود دارد

۹. جامسواکی
۱۰. هندزفری

منبع: slashgear

 

 

برای مبارزه با ویروس کرونا شستشوی سطوح با چه محلولی انجام شود؟

خوشبختانه ویروس کرونا در محیط گرمتر از پانزده درجه عمر کوتاهی دارد و در کمتر از 24 ساعت به طور معمول می میرد.
سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند از محلول های پاک کننده عادی منزل که بر پایه الکل تولید شده استفاده کنیم.
بیشتر تمیزکننده های خانگی دارای اتیل الکل هستند و برای این منظور مناسبند.

_ کدام سطوح کثیف تر هستند؟

فرمان و سردنده خودرو، کارت بانکی، دستگیره ها، کیف پول، اسکناس، موبایل، کلید برق، نرده پله ها، داخل آسانسورها، داخل وسایل نقلیه عمومی آلوده ترین سطوح و اشیا هستند.

هراس نداشته باشیم. پس از دست زدن به آنها دست را بیست ثانیه با آب و صابون بشوییم و تا این کار را نکردیم به صورت بخصوص چشم، دهان و بینی دست نزنیم.

تندرست بمانیم

 

 

 

جدیدترین توصیه WHO
(سازمان بهداشت جهانی)
برای پیشگیری از کرونا:

۱- ویروس کرونا از پوست سالم رد نمی شود و تا ده دقیقه روی پوست زنده است پس اگر دستکش ندارید نگران نباشید فقط نباید دست های خود را به بینی و دهان خود بزنید.

۲- ویروس کرونا در سطوح پارچه ای تا ۶-۱۲ ساعت
و فلزی ۱۲- ۲۰ساعت
و در سطح استیل تا ۲۰ روز! زنده است.

۳- این ویروس تا ۶۰- درجه سانتیگراد زنده ولی در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد به بالا میمیرد
پس بهتر است شستشوها و نظافت ها را با آب گرم انجام داد.

۴- کرونا ویروس با آب گرم و مواد شوینده خانگی از بین میرود

۵- لباس ها را زیر نور مستقیم خورشید یا روی شوفاژ ها خشک کنید.

۶- با آب گرم حمام کنید.

۷- بهیچوجه آب سرد و غذای سرد نخورید، آب گرم (چای گرم ، قهوه گرم ، و دمنوشهای گرم) بنوشید.

۸- کلونی ( محل تجمع) اصلی این ویروس در بینی است پس مرتب بینیتان را با آب گرم شستشو دهید.

۹- اگر به نوشیدنی گرم دسترسی ندارید آدامس بجوید تا گلویتان مرتب با آب دهانتان مرطوب و شستشو شود.

۱۰-محل زندگی و کارتان تهویه مناسب داشته باشد.

۱۱- مهم در طول روز چندین مرتبه بمدت ۱۰-۱۵ ثانیه نفستان را نگهدارید و سپس بازدم انجام دهید، اگر سرفه پیدا کردید و یا تنگی نفس حتما به مراکز درمانی مراجعه کنید.
نگذارید به مشکل تنفسی دچار شوید و سپس به دکتر مراجعه کنید چون شاید دیر باشد.

۱۲- اگر به بیرون از خانه میروید( کارمند، کارگر، مغازه دار و…)هستید، اولا : فاصله ۱/۵متری از دیگران را مراعات کنید و دوم: مهم بعلت اینکه این ویروس سنگین است (حدود۴۰۰-۵۰۰ نانومتر ) و به زمین می افتد پس کفش هایتان منبع مهم آلودگی است بهیچ وجه آنرا داخل خانه نیاورید .

۱۳- موقع عطسه کردن تا جائیکه امکان دارد از دیگران فاصله بگیرید و محکم با هر چیزی که در دسترس شما هست جلوی دهان و بینی خود را بگیرید و برای چند ثانیه ول نکنید تا تمام ترشحات جذب شود و پراکنده نشود.

۱۴- بعلت درشت بودن این ویروس هر ماسکی می تواند در محیط آلوده محفوظ کننده باشد( پارچه ای ، ویبریلی، با دستمال کاغذی و… )بشرطی که خشک باشد یعنی باید ماسک ها را مرتبا عوض کرد .

۱۵- لزومی ندارد همه ی لباسهایی که میپوشیم را بشوریم بلکه روی شوفاژ یا نور مستقیم خورشید آنرا پاک می کند.

۱۶- پس از شستشوی دستها وقتی به جای آلوده نمیرویم دستهایمان را با کرم یا وازلین مرطوب کنیم تا به مرور زمان به اگزما دچار نشویم.

 

 

۶ نکته برای کمک به سالمندان در دوره شیوع کرونا

۱. از امکانات جایگزین استفاده کنید
به آن‌ها کمک کنید تا چگونگی استفاده از امکانات آنلاین را یاد بگیرند و همچنان با دیگران در ارتباط باشند.

۲. به رژیم غذایی آن‌ها توجه کنید
افراد مسنی که به ندرت بیرون می‌روند علاقه خودشان را به غذا نیز از دست می‌دهند.مطمئن شوید که تمام ریز مغذی‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی به بدن آن‌ها می‌رسد.

۳. در صورت دیدار از آن‌ها سه متر فاصله بگیرید

۴. به حجم اخباری که می‌شنوند توجه داشته باشید
بسیاری از سالمندان در ۲۴ ساعت با چرخه اخبار محاصره می‌شوند. این شرایط می‌تواند برای آن‌ها استرس و اضطراب را به دنبال داشته باشد

۵. نگذارید احساس تنهایی کنند

۶. توصیه‌هایی برای سالمندان
واکر، عصا و نرده‌ها را ضدعفونی کنید.

به هیچوجه به صورت مستقیم وایتکس رقیق شده را به اجسام اسپری نکنید. محلول وایتکس و آب را اول به پارچه و سپس به اجسام بکشید تا مسموم نشوید و به سرفه نیفتید.

ورزش سبک در خانه می‌تواند به شما کمک کند.

منابع: guardian ، hopkinsmedicine
مترجم:ایرنا زندگی

 

 

 

و اما

 

✨ بیماری با فکر و توجه بیش از حد به آن در بدن ماندگار می شود! ✨

? اگر حالتان زیاد خوب نیست، لازم نیست در موردش با دیگران حرف بزنید ،‌ مگر این که دنبال درد و بیماری بیشتر باشید….

? وقتی به حرف های مردم در مورد مریضی‌ شان گوش می‌کنید،‌ انرژی بیماریشان را افزایش میدهید. به جای این کار موضوع صحبت را عوض کنید و درباره چیزهای خوب حرف بزنید و با قدرت روی سلامتی آن ها تمرکز کنید…

? به حرف هایی که مردم در مورد پیری و فرسودگی و بیماری‌ های مختلف میزنند گوش نکنید! حرف‌های منفی برایتان هیچ سودی ندارند و تنها ارتعاشتان را منفی میکند…!

?فلورانس اسکاول شین
❣️?

بستن منو
×
×

سبد خرید